• اطلاعیه ها

    • Amir

      تغییرات   ۱۶/۱۲/۳۰

      انجمن در حال تغییرات است , در صورت بروز مشکل شکیبا باشید

Mahnazk77

کاربر فعال
  • تعداد ارسال ها

    420
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

اعتبار در تالار

1,077 بار تشکر شده

درباره Mahnazk77

مشخصات کاربر

  • جنسیت
    Female
  • محل زندگی :
    جهنم دره
  • تاریخ تولد :
    79/9/1
  • علایق
    موسیقی پاپ وملایم...رمان خوندن...نوشتن...یونس...گیتار...

آخرین بازدید کنندگان نمایه

728 بازدید کننده نمایه
  1. آیس پک نخورید ، تب مالت می گیرید آیس پک نخورید ، تب مالت می گیرید آیس پک یکی از بستنی های خوشمزه است که در فصل تابستان طرفداران زیادی دارد. این بستنی به دلیل اینکه غیر پاستوریزه است خطر ابتلاء به تب مالت را در مصرف کنندگان به شدت افزایش می دهد. خطرات خوردن بستنی های غیر پاستوریزه ضیاءالدین مظهری دکتری تغذیه، درباره آیس پک و سایر بستنی ها بیان کرد: همانطور که شیر و خامه در اثر آلودگی برای فرد مشکلاتی را از مسمویت گرفته تا تب مالت ایجاد می کنند، بستنی های غیر پاستوریزه هم می توانند این عوارض را در پی داشته باشند.از این رو مصرف زیاد بستنی های غیرپاستوریزه مثل آیس پک بخصوص در فصل تابستان می تواند خطر ابتلا به تب مالت را افزایش دهد. نه تنها مواد اولیه بستنی، بلکه اصول تهیه آن نیز باید بهداشتی و صحیح باشد. مثلا یخ های اطراف ظرف تهیه بستنی در صورت آلودگی می توانند تعداد زیادی از باکتری های مقاوم را به دلیل برودت بستنی به آن انتقال دهد. این دکتری تغذیه درباره برخی بستنی های دارای برند مثل آیس پک عنوان کرد: این بستنی های تحت لیسانس، ملزم به رعایت استاندارهای لازم تهیه و توزیع بستنی هستند، به همین دلیل هر از چندگاهی باید مسئولان کنترل بهداشت از ترکیبات و مواد افزودنی آنها نمونه گیری کرده تا سلامت این بستنی ها برای مصرف کننده تضمین شود. در بستنی هایی همچون آیس پک با رنگ های مختلف، باید دقت شود که از رنگ های صنعتی با پایه فلزات سنگین ( از جمله سرب، آلومینیوم، جیوه، مس و کادمیوم) بیش از حد استفاده نشود، چرا که این فلزات منجر به مشکلات عصبی، مسمویت های غذایی، فقر مواد مغذی و عفونت های ویروسی مزمن می شوند. رنگ های مصرفی در انواع خوراکی ها باید درحدی باشد که از جانب صنایع غذایی، سلامتی آنها تایید شود، اما تا حدامکان بهتر است از رنگ های طبیعی استفاده شود که نه تنها ضرر ندارند، بلکه برعکس رنگهای صنعتی عاملی برای خنثی کردن رادیکال های آزاد هستند. گفتنی است، رادیکال های آزاد با سرعتی باور نکردنی در هر لحظه در بدن تولید می شوند و اگر با همان سرعت به دام نیفتند، به شدت مشکل زا هستند. درواقع رادیکال آزاد می تواند به چربی های بدن حمله و غشاء سلولی را پاره کند، یا مواد سمی را به بافت های دور خود انتشار دهد. این تخریب های غیرقابل جبران، منجر به تغییر عملکرد سلولی و یا مرگ سلولی می شود.
  2. پای براونی تمشک پای براونی تمشک زمان آماده سازی : 30 دقیقه زمان پخت : 1 ساعت و 10 دقیقه مواد لازم برای خمیر پای آرد 1 و یک چهارم فنجان نمک نصف ق چ شکر نصف ق غ کره سرد مکعبی خرد شده نصف فنجان آب سرد 2 ق غ مواد میانی کره نصف فنجان شکلات خرد شده 90 گرم شکر 1 فنجان تخم مرغ 3 عدد نمک یک چهارم ق چ عصاره وانیل 1 ق چ آرد نصف فنجان تمشک تازه 180 گرم طرز تهیه : در این مقاله شما را با طرز تهیه پای براونیتمشک آشنا میکنیم . برای تهیه خمیر پای آرد ، نمک و شکر را مخلو ط کرده و کره را با چنگال به خورد مواد بدهید تا به شکل ماسه ای در آید . آب را یک قاشق یک قاشق اضافه کنید تا زمانی که خمیر فرم بگیرد و چند باری خمیر را ورز دهید تا کاملا یکدست شود . خمیر را به شکل دیسکی باز کنید و با پلاستیک بپوشانید و حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید خنک شود . فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . روی سطحی آرد پاشی شده خمیر را به اندازه دایره ای 30 سانتی باز کنید و روی قالب پای 22 سانتی منتقل کرده و کف و دیواره های قالب را با خمیر بپوشانید و از 2 سانتی لبه ی قالب خمیر را برش بزنید و تا زده با انگشت فرم دهید . برای تهیه مواد میانی کره و شکلات را روی حرارت خیلی کم هم بزنید تا ذوب شده یکدست شود و 5 دقیقه کناری بگذارید خنک شود . شکر را اضافه کرده هم بزنید تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده هم بزنید یکدست شود سپس نمک و وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید . آرد را اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود سپس تمشک را اضافه کرده به آرامی با خیر مخلو طکنید که له نشوند . خمیر براونی را روی خمیر پای ریخته و بقیه ی تمشک ها را رویش بچینید و به مدت 1 ساعت در فر بگذارید تا بپزد و خودش را بگیرد سپس کناری بگذارید کاملا خک شد و به همراه خامه و تمشک تازه سرو نمایید . بهتر است بعد ازین که پای به دمای محیط رسید 2 ساعت در یخچال بگذارید کاملا خنک شود و سپس سرو نمایید .
  3. 20