Mahnazk77

گوینده
  • تعداد ارسال ها

    820
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    2

موزیک مورد علاقه من

آخرین بار برد Mahnazk77 در 24 فروردین

Mahnazk77 یکی از رکورد داران بیشترین تعداد پسند مطالب است!

اعتبار در سایت

4,634 بار تشکر شده

درباره Mahnazk77

  • درجه
    گوینده - ,ویراستار - گرافیست

مشخصات کاربر

  • تاریخ تولد :
    79/9/1
  • محل زندگی :
    جهنم دره
  • علایق
    موسیقی پاپ وملایم...رمان خوندن...نوشتن...گیتار...

آخرین بازدید کنندگان نمایه

3,375 بازدید کننده نمایه
  1. سلام..

    با عرض پوزش چند ارسال شما رو توی بخش اخبار بخاطره قدیمی بودن پاک کردم.

    بابت کم شدن ارسال هاتون منو ببخشید:gol:

    1. Mahnazk77

      Mahnazk77

      سلام اشکال نداره عزیز

  2. طرز تهیه قارچ شکم پر با میگو از غذاهای تکراری خسته شده اید؟ اگر به دنبال یک غذای متفاوت و سالم هستید پیشنهاد میکنیم از ترکیب لذت بخش قارچ و میگو استفاده کنید. پورتوبلو غذایی است سبک مناسب روزهای گرم فصل تابستان و بهار. برای خوشمزه تر شدن این غذا می خواهیم کمی هممیگو استفاده کنیم. بعد از درست کردن این غذا دلتان می خواهد بارها و بارها آن را امتحان کنید.اگر قارچ را روی باربیکیو کباب کنید سپس روی آن را با مواد پر کنید خوشمزه تر می شود. پس بیایید با هم این دستور پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر را امتحان کنیم. مواد لازم: قارچ پورتوبلو (اگر قارچ پورتوبلو نداشتید از قارچ های دکمه ای استفاده کنید.) ۸ تا ۱۲ عدد میگو ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ حبه سیر ۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده آب نصف لیمو نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون طبیعی طرز تهیه قارچ شکم پر: ابتدا با گوجه فرنگی ها شروع می کنیم. گوجه فرنگی ها را ریز ریز کرده سپس برگ های ریحان تازه را خرد کرده و به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم. سیر را پوست می گیریم و ریز ریز می کنیم. نصف قاشق چای خوری از سیر خرد شده را به گوجه فرنگی و ریحان اضافه می کنیم. و بقیه سیر را برای قارچ و میگوها نگه می داریم. مقداری نمک، فلفل سیاه، آب لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به مواد اضافه می کنیم. کاملا هم می زنیم تا به خرد مواد برود و کنار می گذاریم تا قارچ و میگوها را آماده کنیم. فر را روی ۴۵۰ درجه گرم کنید. ساقه قارچ ها را می بریم و داخل قارچ ها را همانند تصویر با قاشق خالی می کنیم و کنار می گذاریم تا دوباره از آن داخل مواد استفاده کنیم. کمی روغن زیتون و نمک و فلفل به پشت و روی قارچ می زنیم. سپس روی سطح قارچ نصف قاشق چای خوری قارچ می ریزیم. به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر قرار می دهیم. در فاصله زمانی که قارچ ها در حال سرخ شدن هستند ساقه های قارچ را خرد کرده و میگوها را به اندازه گوجه فرنگی ها خرد می کنیم. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تاوه گرم می کنیم و باقیمانده سیر را به آن اضافه می کنیم تا چند ثانیه سرخ شود. سپس قارچ و میگوهای خرد شده را داخل تاوه می ریزیم تا همراه با سیر سرخ شود. سپس ۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم. سپس میگوها را به مدت ۲ الی ۴ دقیقه سرخ می کنیم تا صورتی رنگ شود. برای پر کردن داخل قارچ ها ابتدا کمی میگو و قارچ داخل قارچ ها می ریزیم سپس مخلوط گوجه فرنگی و ریحان. در انتها روی آن را با یک برگ ریحان تزئین کنید.
  3. طرز تهیه قارچ شکم پر با میگو از غذاهای تکراری خسته شده اید؟ اگر به دنبال یک غذای متفاوت و سالم هستید پیشنهاد میکنیم از ترکیب لذت بخش قارچ و میگو استفاده کنید. پورتوبلو غذایی است سبک مناسب روزهای گرم فصل تابستان و بهار. برای خوشمزه تر شدن این غذا می خواهیم کمی هممیگو استفاده کنیم. بعد از درست کردن این غذا دلتان می خواهد بارها و بارها آن را امتحان کنید.اگر قارچ را روی باربیکیو کباب کنید سپس روی آن را با مواد پر کنید خوشمزه تر می شود. پس بیایید با هم این دستور پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر را امتحان کنیم. مواد لازم: قارچ پورتوبلو (اگر قارچ پورتوبلو نداشتید از قارچ های دکمه ای استفاده کنید.) ۸ تا ۱۲ عدد میگو ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ حبه سیر ۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده آب نصف لیمو نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون طبیعی طرز تهیه قارچ شکم پر: ابتدا با گوجه فرنگی ها شروع می کنیم. گوجه فرنگی ها را ریز ریز کرده سپس برگ های ریحان تازه را خرد کرده و به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم. سیر را پوست می گیریم و ریز ریز می کنیم. نصف قاشق چای خوری از سیر خرد شده را به گوجه فرنگی و ریحان اضافه می کنیم. و بقیه سیر را برای قارچ و میگوها نگه می داریم. مقداری نمک، فلفل سیاه، آب لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به مواد اضافه می کنیم. کاملا هم می زنیم تا به خرد مواد برود و کنار می گذاریم تا قارچ و میگوها را آماده کنیم. فر را روی ۴۵۰ درجه گرم کنید. ساقه قارچ ها را می بریم و داخل قارچ ها را همانند تصویر با قاشق خالی می کنیم و کنار می گذاریم تا دوباره از آن داخل مواد استفاده کنیم. کمی روغن زیتون و نمک و فلفل به پشت و روی قارچ می زنیم. سپس روی سطح قارچ نصف قاشق چای خوری قارچ می ریزیم. به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر قرار می دهیم. در فاصله زمانی که قارچ ها در حال سرخ شدن هستند ساقه های قارچ را خرد کرده و میگوها را به اندازه گوجه فرنگی ها خرد می کنیم. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تاوه گرم می کنیم و باقیمانده سیر را به آن اضافه می کنیم تا چند ثانیه سرخ شود. سپس قارچ و میگوهای خرد شده را داخل تاوه می ریزیم تا همراه با سیر سرخ شود. سپس ۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم. سپس میگوها را به مدت ۲ الی ۴ دقیقه سرخ می کنیم تا صورتی رنگ شود. برای پر کردن داخل قارچ ها ابتدا کمی میگو و قارچ داخل قارچ ها می ریزیم سپس مخلوط گوجه فرنگی و ریحان. در انتها روی آن را با یک برگ ریحان تزئین کنید.
  4. طرز تهیه حموس مجموع زمان: ۳۰ دقیقه ‏ آماده سازی مواد: ۱۵ دقیقه ‏ زمان پخت: ۱۵ دقیقه ‏ من عاشق حموس هستم! طعم آن بسیار خوشمزه است. با این دستور پخت هوش از سرتان می‌پرد! از آن لذت ببرید. ‏ مواد لازم: ‏ مخصوص ۴ نفر ‏ ‏۹۰۰ گرم نخود ‏ ‏۱ قاشق سوپ‌خوری آرد کنجد ‏ ‏۱ بوته سیر ‏ ‏۴ قاشق سوپ‌خوری ماست، کم چرب ‏ ‏۱ قاشق سوپ‌خوری آب‌لیمو ‏ ‏۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون ‏ نمک ‏ فلفل ‏ پاپریکا ‏ طرز تهیه:‏ نخود‌ها را در مخلوط‌کن بریزید. ‏ ‏۱ قاشق سوپ‌خوری از آرد کنجد را به آن بیافزائید. ‏ سیر را اضافه نمائید. ‏ اکنون ماست را بیافزائید. ‏ آب‌لیمو را اضافه کنید. ‏ و اکنون نوبت روغن زیتون است. ‏ همه مواد را خوب مخلوط کنید تا مخلوطی خامه‌ مانند حاصل شود. چنانچه غلظت آن زیاد است، کمی از آب نخود را به آن ‏بیافزائید. ‏ نمک و فلفل را اضافه نمائید. ‏ حموس را در ظرفی تخت سرو نمائید و مقداری روغن زیتون و پاپریکا روی آن بریزید. ‏
  5. طرز تهیه کیک پرتغالی ژله‌ای اگر طعم پرتغال را دوست دارید حتما طعم این کیک را نیز دوست خواهید داشت. مواد لازم برای تهیه کیک پرتغالی: یک بسته پودرکیک پرتغال یک بسته پودر ژله پرتغال یک پیمانه آب جوش یک بسته پودینگ وانیلی یک پیمانه شیر یک قاشق چایخوری وانیل یک قاشق چایخوری عصاره پرتغال خامه طرز تهیه: ابتدا پودر کیک را بر اساس دستور روی بسته بندی آماده کنید. بعد از اینکه کیک آماده شد، از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. حالا پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش بریزید و روی کیک قرار دهید. اجازه دهید به مدت 30 دقیقه در همین حالت باقی بماند و خنک شود. در یک کاسه بزرگ، پودینگ وانیلی را با یک پیمانه شیر مخلوط کنید. عصاره پرتغال و وانیل را در کاسه بریزید . ماده آماده شده را روی کیک بریزید و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید و با خامه تزیین کنید. نوش جان
  6. طرز تهیه کوفته کدو سبز و گوشت بوقلمون+سس مخصوص کوفه با گوشت قرمز همیشه خوشمزه خواهد بود اما در این دستور پخت قصد داریم کوفته‌ای متفاوت با گوشت بوقلمون را به شما آموزش دهیم. مواد لازم برای کوفته: 907 گرم گوشت بوقلمون یک پیمانه کدو سبز یک قاشق غذاخوری سس ماهی یک چهارم پیمانه پیاز دو قاشق غذاخوری ریحان خرد شده دو قااشق چایخوری زنجبیل دو حبه سیر یک قاشق چایخوری خمیر کاری قرمز دو قاشق غذاخوری شیر نارگیل یک هشتم قاشق چایخوری فلفل تند برای سس: یک و یک دوم پیمانه شیر نارگیل سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک قاشق چایخوری کاری یک قاشق چایخوری سس ماهی یک هشتم قاشق چایخوری فلفل تند طرز تهیه: در یک کاسه کوچک، مواد لازم برای کوفته را ترکیب کنید. با دست مواد را هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شود. حالا 28 کوفته تهیه کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک، مواد لازم برای تهیه سس را ترکیب کنید و کنار بگذارید. یک ماهیتابه بزرگ را بر روی حرارت بگذارید و روغن را به آن اضافه کنید. کوفته را در آن سرخ کنید. سس را به آن اضافه کنید و حرارت را کمتر کنید و به مدت 15 دقیقه بپزید. اطلاعات تغذیه‌ای: کالری:47.9 کلسترول :12.7 میلی گرم سدیم: 170.4 میلی گرم کربوهیدرات:1 گرم فیبر:0.2 گرم پروتئین:7.6 گرم
  7. اشپزی

    طرز تهیه چیپس کدو حلوایی این چیپس خوشمزه دارای طعمی شبیه شیرینی است . طعم آن شیرین بوده و بسیار ترد و خوشمزه است . برای اینکه بتوانید چیپس‌های بیشتری تهیه کنید بهتر است از کدوهایی استفاده نمایید که دارای گردن باریک و دراز هستند . همچنین شما می‌توانید ته کدو حلوایی را نیز برش دهید و از آن نیز استفاده نمایید . زمان آماده سازی: کمتر از 1 ساعت برای 2 الی 3 نفر مواد لازم: 1 عدد کدو حلوایی کوچک ، پوست کنده، برش خورده 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ¾ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز ¼ قاشق چایخوری نمک دستور تهیه: 1.ابتدا کمی آب روی اجاق گاز بگذارید تا به دمای جوش برسد . سپس کدوها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید 2 دقیقه در داخل آن بجوشد . بعد از 2 دقیقه ، آن‌ها را خارج کنید و روی یک حوله و یا دستمال تمیز قرار دهید تا خشک شوند. 2.فر را با دمای 350 درجه از قبل گرم کنید . یک سینیآشپزی بردارید و روی آن نیز کاغذ آشپزی قرار دهید . کدو‌ها را داخل یک کاسه بزرگ بچینید و کمی به آن روغن زیتون ، پودر فلفل و نمک اضافه کنید و آن را مخلوط نمایید . حالا چیپس‌های آماده را درداخل سینی فر قرار دهید . 3.این مواد را برای 30 دقیقه بپزید . طرف دیگر آن را برگردانید و دوباره 30 دقیقه‌ی دیگر آن را بپزید تا ترد و خوشمزه شود . (مراقب باشید چیپس شما نسوزد) 4.از فر در بیاورید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه خنک شود و سپس سرو کنید.
  8. ماهی سرخ شده همراه با سس مخصوص فرانسوی ماهی یک غذای سرشار از انرژی و خوشمزه است مخصوصاً اگر همراه با سس مخصوص فرانسویمیل شود . مواد لازم : 4 تکه ماهی سفید 250 گرم گوجه فرنگی گیلاسی شکل که از وسط نصف شده باشند 1 عدد فلفل سبز، خرد شده (مانند شکل خرد شوند) 1 عدد فلفل قرمز، خرد شده سیر خرد شده به میزان لازم 1 عدد پیاز خرد شده یک و نیم قاشق غذاخوری ریحان خرد شده 3 قاشق چایخوری سرکه بالزامیک طرز تهیه: 1-برای درست کردن راتاتوی ابتدا 2 قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه بزرگ ریخته و شعله گاز را در زیاد کنید(کمی بیشتر از حد وسط) سپس پیاز و فلفل ها و سیر را داخل ماهی تابه ریخته و اجازه دهید به مدت 4دقیقه سرخ شوند(تا زمانی که احساس کنید کمی نرم شده اند) 2-سپس گوجه فرنگی و سرکه را اضافه کرده و بین 6 تا 8 دقیقه اجازه دهید که کاملا مواد بایکدیگر ترکیب شوند.(مواد را خیلی هم نزنید) حالا مواد را از روی اجاق برداشته و سپس ریحان را به آن اضافه کنید. مواد را درجایی قرار داده تا گرم بمانند. 3-یک قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه نچسب ریخته و آن را گرم کنید، سپس تکه های ماهی را سرخ کنید. (حدود 3دقیقه برای طلایی شدن هر طرف ماهی کافیست) سپس ماهی را با راتاتوی میل نمائید.
  9. طرز تهیه سوپ مرغ ، سیب زمینی و چغندر سوپ مرغ کاربردهای زیادی دارد اما گاهی اوقات مزه آن تکراری می شود و اشتیاقی برای خوردن آن نمی ماند پس باید به فکر دستور پختی جدید باشید. این سوپ با مرغ خوشمزه میشه اما اگه سبزی خوار هستید می تونید مرغ رو حذف کنید و به جای مرغ از ساقه های سبزیجات استفاده کنید. مواد این غذا رو باید از قبل آماده کنید. مثلا سبزیجات رو خرد کنید و مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید. این دستور سوپ که ترکیبی از چغندر، کلم، هویج و سیب زمینی با زنجبیل و خامه ترش هست به قدری خوشمزه ست که حتی اگه به چغندر علاقه نداشته باشید عاشق این سوپ میشید. مواد لازم برای ۶ نفر: ½ پیاز ۴ حبه سیر ۲ عدد ساقه کرفس ½ کلم کوچک (سفید یا قرمز) ۱ عدد سیب زمینی بزرگ ۱-۲ عدد هویج ۲ الی ۳ عدد چغندر ۲ عدد سینه مرغ ۱ و ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون ½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه نمک به مقدار لازم ۳ الی ۴ پیمانه آب مرغ ۲ قاشق چای خوری شوید تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب آب یک عدد لیمو خامه ترش برای تزئین طرز تهیه: ابتدا سبزیجات را آماده کنید. پیاز را از وسط دو نیم کنید و خلالی خرد کنید. سپس حبه های سیر را پوست گرفته و خرد کنید. ساقه های کرفس را هم خرد کنید. یک عدد کلم قرمز را نصف کرده و همانند تصویر خرد کنید. خرد شده کلم باید به اندازه ۴ پیمانه باشد. سیب زمینی ها را پوست گرفته و خلالی و نازک خرد کنید. سپس هویج ها را درست مثل سیب زمینی ها به شکل خلالی خرد کنید. چغندرها را پوست گرفته و مثل سیب زمینی خلالی خرد کنید. در این جا از ۲ عدد چغندر بزرگ (حدود ۴ پیمانه) استفاده شده اما بهتر است ۳ عدد چغندر کوچک استفاده کنید. چون چغندرهای کوچک شیرین تر هستند. اکنون که تمام سبزیجات آماده شده اند شروع به پخت سوپ می کنیم. سوپ سبزیجات روغن زیتون را داخل قابلمه داغ کنید. به مدت ۲ الی ۳ دقیقه پیازها را در روغن زیتون تفت می دهیم تا زمانی که پیازها نرم و شفاف شوند. سپس سیر و کرفس را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. باقیمانده سبزیجات چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم را اضافه کرده و خوب هم می زنیم. نمک و فلفل به مقدار دلخواه اضافه می کنیم. سپس آب مرغ را اضافه می کنیم. (اگر دوست داشته باشید می توانید به جای آب مرغ آب سبزیجات اضافه کنید) و منتظر می شوید تا آب بجوشد. بعد از جوشیدن درب قابلمه را ببندید و شعله گاز را کم کنید تا سوپ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بپزد. زمانی که سوپ در حال پختن است می توانید مرغ را آماده کنید. روی مرغ ها کمی نمک و فلفل بزنید، داخل تاوه کمی روغن زیتون بریزید و مرغ ها را داخل تاوه قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه درب تاوه را ببندید تا مرغ ها بپزد. بعد از این که مرغ آماده شد آن را با چنگال ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید. بعد از این که سبزیجات پخته شدند شوید تازه، سرکه سیب و آب لیمو را به آن اضافه کنید. در صورت نیاز کمی هم نمک به آن بزنید. اکنون سوپ ما آماده است روی آن راباخامه تزئین کرده و میل کنید.
  10. طرز تهیه ژله پنیر خامه‌ای و آلبالو این ژله طعم بی نظیری دارد و آماده سازی آن بسیار آسان است. شما می‌توانید این ژله را به تنهایی مصرف کنید یا روی کیک‌های خود قرار دهید. مواد لازم: یک بسته پودر ژله آلبالو یک بسته پنیر خامه‌ای یک دوم پیمانه آجیل( اختیاری) یک پیمانه آلبالو یا گیلاس طرز تهیه: پودر ژله را در آب حل کنید. اجازه دهید به دمای اتاق برسد. پنیر خامه‌ای، آلبالو( یا گیلاس) و آجیل را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا نرم شود. در قالب‌های دلخواه بریزید و در یخچال بگذارید. برای سرو کردن از داخل قالب خارج کنید.
  11. { پارت98 } _بله ؟ _بیام تو ؟ _بیا _اووو خانومو به به چی شدی _فقط یه رژ زدما اشتباه نکن _حالا من یبار ازت تعریف کردم بزن توذوقم _این چیه دستت ؟! _اوومم!بپوشش بیا همه منتظرتن لباسو گذاشت رو تخت و از اتاق بیرون رفت ،کاور شو باز کردم!! از تعجب چشام قد کاسه شد!!! وااااییییی سپهر خدا نکشتت پس اون روز کت و شلوارو برا من گرفتی؟!!!دیوونه.کت شلوار بادمجونی که فقط یه دونه ازش مونده بود و من کلی حسرت خوردم بخاطرش حالا مال من شده بود ،کاش این لباس تو موقعیت دیگه ای مال من میشد،لباس رو پوشیدم نگاه اخری تو اینه انداختم ، همه چی تکمیل بود الا دلم که هم ساز نبود بااین ریخت و مجلس، رفتم پایین به همه سلام کردم و نشستم کنار سحر، _این لباس چه بهت میاد دختر _ممنون طبق رسومات عمو محمد یه حلقه انداخت تودستم ،قبل ازمراسم بهشون تذکر دادم که حق دست و رقص و ازاین حرفا ندارن، بعدازشام رفتم تواتاقم تحمل اون فضا خارج ازتوان من بود.دوهفته ای میشه با مجتبی نامزد کردم،دعواهامون شروع شده بهتره بگم بهونه گیری های مجتبی،با این نرو،شماره اونو پاک کن،عکسای اونو پاک کن،اینو بپوش،اینجانرو، _هوووف مجتبی دیگه داری کلافم میکنی _سپیده بامن اینطوری حرف نزن فهمیدی _نفهمیده باشم چه غلطی میکنی ؟! _باشه نشونت میدم گوشیو پرت کردم رو تخت و خودم نشستم رو زمین،هنوز هیچی نشده واسه من دم دراورده ،به ساعت نگاه کردم 5عصربود،اقا ناصر و اقا کوروش اینا شام خونه ما دعوت بودن، بابا این مهمونی رو ترتیب داد واسه معرفی مجتبی ،باید اماده میشدم و به مامان کمک میکردم،یه تونیک ابی با شال وساپورت مشکی پوشیدم،یکم رژ لب قرمز زدم و رفتم پایین، _مامان؟ _جانم!!! _کمک لازم داری ؟! _اگه بیکاری سالادو خورد کن مادر _چشم مهمونا ساعت 7اومدن ،بازم استقبال و احوال پرسی البته این بار ریز و درشت نامزدی بهش اضافه شده بود، سبحانم اومده بود ،شام اماده بود با سمانه و مینامشغول چیدن میزشدیم،صدای بی اف باعث سکوتی کوتاه شد،بابا خواست درو باز کنه با دست اشاره کردم که من باز میکنم ،از دیدن قیافه مجتبی خشکم زد ،این اینجا چیکار میکنه اصلا چطوری تواین یکی دوساعت از شهرستان اومد اینجا؟!درو باز کردم. مامان_کی بود ؟ _مجتبی مامان_ این وقت شب؟چه بیخبر _من چه میدونم مجتبی باهمه احوال پرسی کرد به سبحان رسید،سبحان به من نگاهی کرد یه پوزخند زد و روبه مجتبی : سبحان_تبریک میگم مجتبی_ممنون شام رو خوردیم سبحان بهانه رفتن اورد و بدون اینکه ازمن خدافظی کنه رفت، حق داشت اصلا ازش ناراحت نشدم ،من دلشو شکوندم، ظرفارو چیدم توماشین و بایه سینی چایی رفتم تو پذیرایی. سمانه_ زحمت نکش عروس خانوم _اختیار داری ننه رحمته سمانه_ ننه ریختته _خخخخخ قیافه توکه بیشتر بهش میخوره مجتبی_ سپیده جان یه لحظه میای ؟! هووووف باز شروع شد. _سمانه ببخش گلم با مینابرید تواتاقم منم الان میام سمانه_باش عزیزم برو خیلی عصبی بودم میترسیدم باز بحثمون بشه منم صدام بالابره اون وقت بیادرستش کن.جلو در یه نفس عمیق کشیدم و رفتم تو حیاط...

درباره نودهشتیا

نودهشتیا اولین کتابخانه مجازی دانلود رمان میباشد که با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی و حمایت از نویسندگان فارسی زبان آغاز به کار کرده است و بیش از یک دهه است در راستای این اهداف در حال فعالیت و خدمت رسانی به هموطنان عزیز است.

امکانات اضافی