رفتن به مطلب
  • اطلاعیه ها

    • YeGaNeH

      اطلاعیه جذب گوینده مرد   ۱۸/۰۱/۱۳

      سلام خدمت تمامی همراهان عزیز نودوهشتیا 
      بنا به نیاز تیم گویندگی به گوینده ی مرد ، از تمامی علاقه مندان به این حرفه ، اقدام به عمل میاید که وارد لینک زیر شده و فراخوان مربوطه را مطالعه کنند . فراخوان جذب گوینده ی مرد  

Nazii_z

همکار انجمن
  • تعداد ارسال ها

    462
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

اعتبار در سایت

509 بار تشکر شده

درباره Nazii_z

  • درجه
    مدیر بخش آموزش

مشخصات کاربر

  • جنسیت
    خانم
  • علایق
    موسیقی_رمان_ماکارونی_رنگ ابی_خانواده_طبیعت_والیبال-بسکتبال_ بیشترازهمه خدا

آخرین بازدید کنندگان نمایه

723 بازدید کننده نمایه
  1. راه های از بین بردن جوش ها ی صورت

    با روش استفاده از خمیر دندان کاملا موافقم چون نتیجه ش عالی بوده.
  2. سلام آقا امیر :rose:

    روز تون بخیر

    یه سوالی داشتم می تونم براتون پیام (خصوصی) بفرستم؟

    1. Amir

      Amir

      وقت بخیر 

      بله 

  3. امروز میرویم سراغ غذای محلی مردم تهران که دمی بلغور جو اسم دارد و بسیار لذیذ است و طرز تهیه آن نیز راحت می باشد. دمی بلغور جو یکی از غذا هاي محلی استان تهران است. این غذا مربوط به منطقه لواسان است که در آن از نوعی سبزی محلی به اسم تبله نیز استفاده می‌شود. مواد لازم برای دمی بلغور جو : بلغور جو 200 گرم لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود جمعا 150 گرم آب 1 لیتر عدس 70 گرم سبزی «تره، جعفری، گشنیز، اسفناج» 300 گرم نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری نعنا 1 قاشق سوپخوری برنج 100 گرم ماست چکیده برای تزئین به میزان لازم طرز تهیه دمی بلغور جو : بلغور و حبوبات رابه جز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آن گاه در آب کش بریزید تا آب اضافی اش گرفته شود. حالا یک لیتر آب به آن بیفزایید و روی اجاق قرار دهید. آب که جوش آمد، شعله را ملایم کنید و پس از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد کرده اضافه نمایید و صبر کنید تا حبوبات بپزد. سپس ادویه، پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزایید هنگامیکه آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود. حالا صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود آنوقت دمی را در ظرف بکشید و با ماست چکیده تزئین نمایید.
  4. بهترین خواهر دنیا خواهر منه . عاشقتم خواهری

    1. pariya4

      pariya4

      همچنین عزیزم .:t(35):

  5. دوس داشتی کدوم آرزوت برآورده بشه؟؟؟؟؟

    دوست دارم همه آرزوهام براورده شه.
  6. دوس داشتی کدوم آرزوت برآورده بشه؟؟؟؟؟

    هیچ کس تو این دنیا دلش شکسته نشه
  7. به رمانی که نفر قبلیت میگه چند میدی؟

    نخوندم ببار بارون
  8. نحوه درست کردن مافین سوسیس و تخم مرغ مافین سوسیس و تخم مرغ را در خانه درست کنید و حسابی از مزه خوب آن دریک ناهار دورهمی درکنار خانواده لذت ببرید.این مافین لذیذ با تخم مرغ و سوسیس فراوان میتواند یک غذای لذیذ و جذاب برای ناهار باشد. دوران آماده سازی: ۱۰ دقیقه دوران پخت: ۲۰ دقیقه مواد لازم برای مافین سوسیس و تخم مرغ : سوسیس ۲۲۰ گرم تخم مرغ ۱۲ شماره پیاز خرد شده نصف پیمانه فلفل دلمه اي خرد شده نصف پیمانه نمک نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر یک چهارم قاشق چایخوری پنیر چدار رنده شده نصف پیمانه طرز تهیه مافین سوسیس و تخم مرغ : دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارن هایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. یک قالب مافین ۱۲ تایی را چرب کنید یا از قالب‌هاي کاغذی مافین استفاده کنید. یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله متوسط قرار دهید و سوسیس‌ها را در آن بریزید، آن‌ها را هم بزنید تا ۱۰ – ۱۵ دقیقه بعد که کاملا سرخ شوند. تخم مرغ ها را دریک کاسه بزرگ هم بزنید. پیاز، فلفل دلمه اي، نمک، فلفل و پودر سیر رابه آن اضافه کنید. آن رابا سوسیس و پنیر چدار ترکیب کنید. ترکیب آماده شده را داخل قالب‌هاي مافین بریزید. قالب را داخل فر قرار دهید تا زمانی که چاقویی که در مرکز مافین‌ها فرو می کنید تمیز بیرون بیاید که حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه طول میکشد.
  9. آموزش تهیه خورش خوشمزه گوشت گردن گوسفند و آلو را برایتان داریم که میتواند یک ناهار خوشمزه در روزهای زمستانی باشد. خورش گردن گوسفند، خوراکی بسیار خوشمزه است و وجود آلو دراین خورش خوشمزگی آنرا دو چندان می‌کند. با گوشت گردن، غذا هاي خوشمزه زیادی میتوان تهیه کرد و شما دراین مقاله با طرز تهیه یک نوع خورش گردن گوسفند با آلو آشنا خواهید شد. به جرأت میتوان گفت که لذیذترین قسمت گوشت گوسفندی گردن آن است و با آن میتوان خوشمزه ترین غذاها مثل خورش ماست مخصوص اصفهان، چلو گوشت مجلسی، و انواع خوراک را تهیه کرد. گوشت گردن گوسفند یکی از قسمت هاي مقوی و کم چرب است که شامل مقادیر زیادی امگا 3 و پروتئین مفید برای بدن بوده و از نرمی و مزه عالی نیز برخوردار است. گوشت گردن گوسفند را می‌توان در انواع خورش استفاده نمود. یکی از خورش هاي خوشمزه و مجلسی، خورش گردن گوسفند با آلو است که بعنوان نهار یا شام ودر میهمانی ها سرو می‌شود. دراین مقاله شما رابا طرز تهیه این خورش و خواص بی امثال آن آشنا می‌کنیم. این غذا برای 3 نفر مناسب است، دوران آماده سازی مواد 15 دقیقه، و دوران انتظار و پخت حدود 2 ساعت است. مواد لازم برای تهیه خورش گردن گوسفند با آلو : گردن گوسفند 600 گرم پیاز بزرگ 1 شماره سیر 1 حبه روغن 2 قاشق غذاخوری چوب دارچین 1 شماره برگ بو 1 شماره رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری رب انار 1 قاشق غذاخوری آلو بخارا 1 فنجان زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه خورش گردن گوسفند با آلو : پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید، سپس آن رابا کمی روغن سرخ کنید. یک حبه سیر را له کنید و به پیاز اضافه کنید، کمی باهم تفت دهید و سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. گردن رابه پیاز و سیر اضافه کنید و باهم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و آب آن کشیده شود. خورش گردن گوسفند با آلو,پخت خورش گردن گوسفند با آلو گردن رابه پیاز و سیر اضافه کنید و باهم تفت دهید فلفل، چوب دارچین و برگ بو رابه مواد اضافه کرده ودر حد دو سه دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. 3 لیوان آب جوش به مواد اضافه کرده و هم بزنید، درب قابلمه را ببندید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد. آلوها را خوب بشویید و به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید. سپس در آب کش بریزید تا آب آن گرفته شود. وقتی گوشت نیم پز شد، آلو رابه آن اضافه کنید و برگ بو و دارچین را ازآن خارج کنید. دریک ماهیتابه کمی روغن بریزید و رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید تا رنگ آن قرمز شده و بوی خامی آن گرفته شود. وقتی گوشت کاملا پخت، نمک، رب انار و رب گوجه تفت داده شده رابه آن اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت خورش جا بیفتد. خورش را در ظرف مناسب بکشید و با برنج سرو کنید. خواص آلو : دراین پست طرز تهیه خورش گردن گوسفند با آلو عرضه شد که خوراکی بسیار مغزی است و دارای خواص زیادی می‌باشد. از خواص آلو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: * آلوی مورد استفاده دراین غذا منبع آنتی اکسیدان است و مقادیر زیادی از ترکیبات فنلی و بتاکاروتن دارد که با خنثی کردن رادیکال هاي آزاد اکسیژن از رسوب چربی در رگ ها و بروز بیماری هاي قلبی عروقی می کاهد و احتمال ساخت سلول هاي سرطانی در بدن را کاهش میدهد. * آلو دارای فیبر زیادی است و برای بازرسی قندخون، پیشگیري از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش مفید است و سوربیتول موجود در آن خاصیت ملین دارد. * آلو منبع پتاسیم است و میتواند در نظارت فشار خون موثر باشد. * آلو مقدار زیادی فیبر دارد که رشد و تکثیر باکتری هاي مفید را افزایش می‌دهد و از رشد باکتری هاي زیان آور در روده پیشگیري می‌کند. تخمیر فیبر در روده باعث ساخت اسید بوتیریک میشود که برای سلول هاي روده انرژی ساخت میکند و منجر به حفظ سلامتی دستگاه گوارش میشود.
  10. طرز تهیه بهترین سس پاستا

    مواد لازم : 450 گرم سوسیس ایتالیایی شیرین ، قطعه قطعه شده 380 گرم گوشت گاو بدون چربی چرخ شده نصف فنجان پیاز ریز خرد شده دو حبه سیر، خرد شده 800 گرم گوجه فرنگی خرد شده 340 گرم رب گوجه فرنگی 350 گرم سس گوجه فرنگی نصف فنجان آب دو قاشق غذا خوری شکر سفید یک و نیم قاشق چای خوری ریحان خشک شده نصف قاشق چای خوری دانه رازیانه یک قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی نصف قاشق چای خوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه طرز تهیه : در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ، سوسیس ، گوشت گاو ، پیاز و سیر را به خوبی سرخ می‌کنیم وسپس روغن را تخلیه کرده و گوجه فرنگی خرد شده ، رب گوجه فرنگی ، سس گوجه فرنگی و آب را به قابلمه اضافه می‌کنیم. پس از ان شکر را اضافه کرده و هم می‌زنیم سپس ریحان ، دانه رازیانه ، ادویه ایتالیایی ، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم می‌زنیم و حرارت را بالا برده و اجازه می‌دهیم تا یک و نیم ساعت غل بزند. سس شما آماده است و می‌توانید آنرا با یک پاستای خوشمزه سرو کنید.
  11. طرز تهیه سس سالسا

    زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه زمان کلی: 35 دقیقه مواد لازم برای تهیه سالسای مکزیکی: یک عدد فلفل دلمه ای سبز یک دوم پیمانه پیاز خرد شده دو یک دوم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده نمک برای طعم بخشیدن یک دوم قاشق چایخوری شکر یک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل تند یک دوم قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده(ارگانو) یک قاشق چایخوری فلفل تند به همراه سرکه سه و یک دوم قاشق چایخوری روغن برای پخت برای سرو بهتر است از چیپس ناچو استفاده شود. طرز تهیه: یک دوم قاشق چایخوری روغن را بر روی فلفل‌ها بریزید و با چنگال آن را سوراخ کنید. بر روی شعله آتش بگذارید تا پوست آن تغییر رنگ دهد. آن را از روی شعله بردارید و در آب فرو ببرید. اجازه دهید کمی سرد شود. بعد از اینکه خنک شد، پوست آن را دربیاورید و خرد کنید و کنار بگذارید. سه قاشق چایخوری روغن را در یک ظرف نچسب حرارت دهید، پیازها را به آن اضافه کنید و بر روی حرارت متوسط به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت دهید. فلفل‌ها را به آن اضافه کنید و تفت دهید. اینکار را به مدت یک الی دو دقیقه انجام دهید. گوجه فرنگی، نمک، شکر، پودر فلفل تند و پونه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه تفت دهید. فلفل تندی که در سرکه وجود دارد را به آن اضافه کنید، خوب ترکیب کنید و با حرارت متوسط به مدت یک الی دو دقیقه بپزید. ترکیب آماده شده را با چیپس ناچو به صورت گرم سرو کنید.
  12. مواد اولیه برای 4 نفر : جعفری (خرد شده) یک دوم فنجان فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری نمک سه چهارم قاشق چای خوری گوشت راسته (چرخ شده) 340 گرم هویج (خرد شده) 2 عدد سیر (خرد شده) 2 حبه پیاز بزرگ (خرد شده) 1 عدد اسپاگتی (نپخته) 225 گرم روغن زیتون دو قاشق غذا خوری گوجه فرنگی (خرد شده) 700 گرم پنیر پارمسان (خرد شده) یک چهارم فنجان روش پخت: جهت تهیه اسپاگتی با سس گوشت ابتدا با توجه به دستور روی بسته اسپاگتی آن را بپزد. در همین حال روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، پیاز، هویج و سیر را اضافه کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید در حال پختن دائم بهم بزنیدشان. حرارت را به متوسط رو به بالا افزایش دهید. گوشت راسته، نمک و فلفل را اضافه کنید، بپزید، گوشت چرخ کرده را با یک قاشق از هم باز کنید و بر گردانید این کار را 4 تا 5 دقیقه یا تلا زمانی که گوشت دیگر صورتی نباشد ادامه دهید. گوجه و جعفری را اضافه کنید. در حال پخت مواد را مرتب بهم بزنید حدود 5 دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید تا سس آماده شود. اسپاگتی را با سس سرو کنید و روی آن پنیر پارمسان بریزید. اطلاعات تغذیه ای: مواد گفته شده در این دستور غذایی برای چهار وعده در نظر گرفته شده است، هر وعده شامل دو فنجان می شود. اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است. کالری در یک وعده: 486 گرم چربی در یک وعده: 14 گرم چربی اشباع در یک وعده: 4 گرم چربی غیر اشباع در یک وعده: 7 گرم چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 2 گرم پروتئین در یک وعده: 30 گرم کربوهیدرات در یک وعده: 65 گرم فیبر در یک وعده: 7 گرم کلسترول در یک وعده: 49 میلی گرم آهن در یک وعده: 7 میلی گرم سدیم در یک وعده: 628 میلی گرم کلسیم در یک وعده: 168 میلی گرم نوش جان
  13. طرز تهیه املت مراکشی (رژیمی)

    مواد اولیه : پیاز کوچک قرمز (خرد شده) یک چهارم فنجان آب سبزیجات (کم نمک)یک چهارم فنجان گوجه فرنگی انگوری (از وسط به دو نیم تقسیم شود و اگر بزرگ بود به چهار قسمت.) 8 عدد سیر (خرد شده) یک حبه آب لیموی تازه 1 ق چ زیره سبز (خرد شده) یک هشتم قاشق چای خوری گشنیز، زردچوبه، دارچین و فلفل سیاه مقداری نخود کنسرو شده (یا نخود سبز تازه پخته شده) یک دوم فنجان تخم مرغ بزرگ + 3 سفیده تخم مرغ بزرگ (هم زده شده باشد) یک عدد زرده + 3 سفیده اسفناج سه چهارم فنجان املت مراکشی (رژیمی) صبحانه خوش طعم و مقوی حاوی 27 گرم پروتئین است. با خوردن این صبحانه می توانید روزتان را پر انرژی شروع کنید و از آنجا که پروتئین سیر کننده است تا مدتی طولانی احساس گرسنگی نکنید. روش پخت: جهت تهیه املت مراکشی ابتدا در یک ماهی تابه نچسب، پیاز ها را در آب سبزیجات روی حرارت پایین بپزید. حدود 6 دقیقه. گوجه ها، آب لیمو، سیر، ادویه ها و نخود را اضافه کنید و بپزید، مواد را مرتب بهم بزنید تا زمانی که گوجه ها آرام بپزند ادامه دهید. حدود 3 تا 4 دقیقه طول می کشد، سپس مواد را به داخل یک ظرف منتقل کنید. ماهی تابه را پاک کنید و سپس با روغن زیتون چرب کنید. تخم مرغ ها و سپس اسفناج را داخل ماهی تابه بریزید و تا زمانی که تخم مرغ ها بپزند ادامه دهید، حدود 4 دقیقه. املت را داخل یک بشقاب قرار دهید و روی آن میکس نخود را اضافه کنید. اطلاعات تغذیه ای املت مراکشی: موادی که در این روش پخت گفته شد برای یک وعده است و اطلاعاتی که در پایین می آید مربوط به این یک وعده است. کالری در یک وعده: 359 چربی در یک وعده: 14 گرم چربی اشباع در یک وعده: 3 گرم کلسترول در یک وعده: 186 میلی گرم فیبر در یک وعده: 12 گرم پروتئین در یک وعده: 27 گرم کربوهیدرات در یک وعده: 42 گرم سدیم در یک وعده: 342 میلی گرم آهن در یک وعده: 4 میلی گرم کلسیم در یک وعده: 143 میلی گرم
  14. طرز تهیه املت قارچ و سبزی رژیمی

    مواد اولیه برای 4 نفر : تخم‌مرغ (زرده و سفیده جدا) 4عدد نمک یک‌ چهارم قاشق غذاخوری شیر (کم چرب) 2 قاشق غذاخوری پنیر فتا (رنده شده) 40 گرم فلفل سیاه یک‌ چهارم قاشق چایخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری پوره‌ گوجه فرنگی 100 گرم کدو سبز (خردشده) 50 گرم قارچ ورقه‌ای (خرد شده) 50 گرم آبلیموی تازه به مقدار لازم روش تهیه : جهت تهیه املت قارچ و سبزی ابتدا سفیده‌های تخم‌مرغ و نمک را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آنگاه زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود. حالا قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب کنید و مایه فراهم کرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخم‌مرغ ببندد. سپس املت را در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود. اکنون پوره‌ گوجه فرنگی، کدو و قارچ را به مدت 10 دقیقه، بپزید. حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یک نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل کنید.

درباره نودهشتیا

نودهشتیا اولین کتابخانه مجازی دانلود رمان میباشد که با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی و حمایت از نویسندگان فارسی زبان آغاز به کار کرده است و بیش از یک دهه است در راستای این اهداف در حال فعالیت و خدمت رسانی به هموطنان عزیز است.

امکانات اضافی

×